Jedna od najpopularnijih pjevačica u našem regionu je u svakom slučaju Dara Bubamara, koja je u godinama koje je provela na sceni uspjela da napravi blistavu karijeru. Danas uživa status jedne od najtraženijih pjevačica, te je svima poznato da se u klubovima gdje ona nastupa uvijek traži „karta više“, te da njeni fanovi uživaju da posjećuju njene nastupe, kako uvijek ispuni obećanje da će napraviti odličnu atmosferu i zabaviti sve prisutne.

Ono oko čega će se svi bez sumnje složiti, a posebno kada je riječ o pripadnicima muškog spola jeste da je Dara smatrana za jednu od privlačnijih žena na domaćoj estradi, te da svojim izgledom, ako se uzme u obzir da je postala i majka i koliko godina ima, s razlogom motiv ženama da budu ljubomorne i zavidne. Ona je toga svjesna, pa tako često nosi izuzetno provokativne kombinacije, a takve slike dijeli i na svojim društvenim mrežama.

Ipak, mnogi se slažu da je Dara nedavno prevršila svaku mjeru nakon što je objavila jednu fotografiju u potpuno providnoj haljini, koja je otkrivala mnogo više nego što se smatra privlačnim. Komentari su bili brojni, ali mnogo je više onih kojima se ovo uopšte nije dopala, te su joj ostavili negativne reakcije ispod njene slike.

link slike: https://www.instagram.com/p/B1GmEscoYhi/?utm_source=ig_web_copy_link

Ipak, ima i onih koji su stali u njenu odbranu, pa su tako svima poručili da i ona, baš kao i sve ostale žene ima apsolutno pravo da nosi šta god poželi. Kako god, riječ je o ličnom ukusu, a mi bismo rado čuli i vaše mišljenje.

Preporučeno
Loading..