Sigurni smo da svaka pripadnica ženskog spola želi da u svakoj situaciji izgleda što bolje moguće, ali ponekad ni mi same nismo svjesne svih grešaka koje nesvjesno napravimo. Ipak, u našem današnjem članku vam donosimo neke korisne savjete za koje bez imalo pretjerivanja možemo reći da bi mogle da vam promijene i vaš cijeli život. Evo o čemu se tu zapravo radi.

Sigurno ste i vi nekad primjetili da vam se za komad tkanine zalijepila žvakaća guma, te koliko god da to pokušavate oprati, nećete imati puno uspjeha. Ipak, ono što treba da uradite u tom trenutku jeste da uzmete kocku leda, ohladite gumu na vašoj odjeći, a onda je na kraju uklonite nekim nožem, pažljivo strugajući po tkanini, kako ne biste oštetili i vašu odjeću. Guma brzo reagira na nagle promjene temperature, pa će ovo da bude odličan trik za vas.

Nema šanse da se ikome dopada kada primjete da se nekome ili njima samima ocrtava donji veš, a više se ne morate dovoditi u tako neugodne situacije ako budete praktikovali naš trik. Ono što treba da uradite jeste da uzmete jedne stare štrample, te da ih izrežete tako da ih pretvorite u jako kratke hlačice. Obucite ih preko svog donjeg veša i to će da oblikuje vaše tijelo.

Na kraju, ako oblačite neku haljinu ili majicu, a želite da sakrijete naramenice svog grudnjaka, onda to možete da uradite na sljedeći način, kao što je pokazano na ovoj slici, a sve što vam treba za ovo je jedna obična spajalica.

Preporučeno
Loading..