Nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživjela poznata srbijanska voditeljica, Dea Đurđević, ona je bila u centru medijske pozornosti tokom svog oporavka koji traje već pet mjeseci unazad. Dea se vratila i na male ekrane, pa ponovo vodi jutarnji program sa svojim kolegom Predragom Sarapom, koji je otkrio da je i njemu, ali i cijelom kolektivu teško palo kada su čuli šta se to dogodilo njihovoj Dei.

Ipak, najteže je sada iza njih, a Dea je u više navrata izjavila da mnogo toga duguje podršci i ljubavi svoje majke i svome zaručniku, kako se njih dvoje nisu odvajali od nje sve vrijeme. Kako god, izgleda da se stvari mijenjaju na bolje za Deu, pa je tako ona odlučila da sebe počasti i sa jednom korekcijom na svom licu, kako je poslije svega što je preživjela zaslužila da se osjeća što bolje u svom tijelu koje se borilo do samog kraja.

Naime, ako je suditi po novijim fotografijama koje je voditeljica objavljivala na svojim nalozima na društvenim mrežama, i ona je odlučila  da kao i brojne druge djevojke svoje usne dopuni hijaluronom kako bi one izgledale ljepše i punije.

Promjena se najbolje primjeti na slikama koje bliže pokazuju Deino lice, a mnogi se slažu da joj je ovako zaista ljepše, te da je dobra stvar što je odlučila da ovo uradi za sebe, kako je bez ikakve sumnje da se i ona sada osjeća ljepše i bolje u svojoj koži. Kako se vama čini ova njena promjena, da li vam se dopada?

Preporučeno
Loading..