Skoro svaki narod ima neke svoje običaje koji sa logičke strane možda i nemaju nekog smisla, ali se opet godinama forsiraju, pa smo tako svi čuli za neke koji su nas iznenadili.

Što se tiče nekih novijih običaja na našim prostorima, od nedavno je jako popularna i kod postala drevna Feng Shui filozofija, koja smatra da na vaš život u velikoj mjeri može da utječe to kako je vaš dom namješten. Oni kreću od toga da je bitna energija u svakom domu, a ako želite uspjeh na poslovnom ili ljubavnom planu, onda krenite od toga čime zrači vaš dom.

Ono što biste trebali da uradite po ovoj filozofiji ako želite da privučete novac u svoju kužu, jeste da šaku riže i malo bibera pomiješate u nekoj čaši, te da to s vremena na vrijeme promiješate i da tu čašu držite na nekom vidnom mjestu. Navodno ovaj trik može da kao magnet privuče pozitivnu energiju u vaš dom, a ništa vas ne košta da probate.

Još jedan običaj koji mnogi praktikuju, vjerujući da će im to donijeti bogatstvo, jeste njegovanje biljke Krasula, koja inače ima male listove koji podsjećaju na kovanice, zbog čega su ljudi vjerovali da pomaže da se novac privuče u kuću.

Ne zahtjeva neku naročitu brigu, a ako ovu biljku stavite u neku veću saksiju, uvjerit ćete se da će početi da raste kao luda, a tada će navodno još više da utječe na vašu sreću i atmosferu u vašem domu. Javite nam svoja iskustva oko ovih trikova!

Preporučeno
Loading..