Ilda Šaulić je u svakom slučaju jedna od najpopularnijih pjevačica na domaćoj estradi, a iako su je svi prije znali samo kao kćerku poznatog pjevača narodne muzike, Šabana Šaulića, ona je sada uspjela da napravi karijeru i za svoje ime. Kako god, bez ikakve sumnje je da je i njoj, baš kao i ostatku njene porodice, gubitak oca izuzetno teško pao, a svi znaju da je Ilda bila njegova miljenica, kako je ona nastavila i koracima ka svijeta muzike kojima je i on počeo.

Ilda je u emisiji „Premijera“ nedavno otkrila da je snimila jednu pjesmu za svog oca. Riječ je o baladi, a te pjesme se ona sjetila prije par mjeseci, te je svom saradniku Endžiju Mavriću odmah dala zadatak da joj nabavi tu pjesmu, koja ima izuzetno lijep tekst. Još su je uobiličili da bude baš kako treba, te se sada svi slažu da će da bude savršena pjesma za njenog oca.

Ilda je uzbuđena oko toga što će uskoro imati priliku i da publici predstavi tu novu pjesmu na kojoj je radila, a bez ikakve sumnje je i da svi njeni fanovi sa nestrpljenjem očekuju njen povratak u muzičke vode.

Svaki put dosad je uspjevala da se probije do samog estradnog vrha, a ne sumnjamo da ništa drugačije neće biti ni ovaj put. Šta vi inače mislite o Ildi, te da li se simpatišete ili i ne baš? Pišite nam u komentarima i podijelite i sa nama vaše stavove i vaše mišljenje kada je ona u pitanju.

Preporučeno
Loading..