Krajem oktobra prošle godine, poznati domaći pjevač, Darko Lazić je doživio tešku saobraćajnu nesreću poslije koje je uslijedio dug i težak oporavak. Kako god, čak ni poslije godinu dana, nakon što je uspio da se oporavi i da ponovo hoda kao prije, i dalje mu nije svejedno da govori o ovom jezivom događaju koji ga je umalo koštao njegovog života i on je toga svjestan.

Smatra da je poslije svega ovoga on platio sve svoje grijehe, te da mu danas najteže pada kada ga neko upita kad planira da plati kaznu, jer on misli da je sam sebe dovoljno kaznio time što se unakazio za cijeli život. Iskrenost estradnog pjevača koji je inače gostovao u emisiji kod popularne voditeljice Sanje Marinković je sve šokirala, kako ovu Darkovu stranu većina ljudi nije imala priliku dosad da vidi, pa je njima to sve jako neobično i jako čudno kad se pak dogodi.

Povrede koje je Darko zadobio ovom nesrećom bile su strašne, ali on smatra da je tad sebi dokazao da može preživjeti sve prepreke koje život stavi pred njega uz podršku svoje porodice.

U tim teškim trenucima je saznao da je njegova zaručnica, Marina Gagić trudna, te mu je to bila još jedna dodatna motivacija da je vrijeme da i on promijeni način življenja i svoj život iz korijena. Danas je kaže,  novi čovjek, a njegova zaručnica i on sada imaju sve vrijeme ovog svijeta za svog sina kojem su kasnije odlučili da daju ime Aleksej.

Preporučeno
Loading..