Ime DŽenifer Pamplona vam vjerovatno ne znači puno. Međutim ova djevojka se proslavila i pojavila u medijima jer je u jednom danu uradila čak devet estetskih operaciija i sve to kako bi izgledala poput Kim Kardašijan. Na operacije je potrošila pola miliona dolara.

Hirurg plastične hirurgije vratio se nožu i ovaj put je odlučio da radi u Turskoj, trošeći preko 500.000 dolara. Sve je radila sa jednom namerom – da izgleda kao Kim Kardashian.

Tokom poslednjih estetskih intervencija, Jenifer je drugi put operisala nos, a sa obraza je odlučio da ukloni filtere i zatim podigne lice. ”

I ne …. još nije završeno sa svim ispravkama koje je Dženifer odlučio samo da izgleda kao preporođena zvijezda i model Kim Kardashian!

“Postoji samo početak operacija.

Pored gore navedenih procedura, ona je takođe uradila liposukciju, ali je uspela da poveća i usne, dojke i zadnja rebra (DA, DOBRO ZA ČITANJE).

“Posebno je bizarno da joj je salon ubrizgan u grudi tako da mogu biti veliki kao i uvek.” Iako je ona, kako se priznala jednom prilikom, mogla pametnije potrošiti taj novac, ona je zadovoljna svojim životnim izborima. ”

“Iako, s obzirom na profit koji će ostvariti i koji već postiže zahvaljujući svojim estetskim operacijama, jasno sumnjamo da neće biti zadovoljna ishodom i može se reći da je opet … pametna odluka. Bez obzira koliko je to zvučalo glupo.

“Zato što će i dalje dobiti novac od sponzora samo da nose svoje proizvode, znajući da ga prati veliki broj ljudi.”

“Šta mislite o tome? Da li sada izgleda kao Kim? “

Preporučeno
Loading..