Jedan od najpopularnijih rijaliti učesnika u sedmoj sezoni Parova koja je sada već iza nas jeste i Aleksandar Požgaj, o kojem su uglavnom svi pričali zbog toga što je pokušavao da zavede mladu Milijanu Bogdanović, koja je u rijaliti ušla sa svojim partnerom, 53 godine starijim Milojkom Božićem. Kako god, iako je u nekoliko navrata uspio da poljulja njihovu vezu, Milijana je ipak ostala sa Milojkom, a njih dvoje su ispali među prvim učesnicima u finalnoj večeri.

Požgaj je pak završio na sedmom mjestu, ali je on lično bio izuzetno nezadovoljan svojim plasmanom, kako je priznao da se ustvari nadao pobjedi. Naime, on je smatrao da se borio lavovski do samog kraja, te da je smatrao da je osvojio simpatije publike dovoljno da ga oni izaberu da upravo on ponese famoznu krunu ove sezone. Ipak, izgleda da se prevario, pa se tako kući vratio praznih ruku.

Nestrpljivo ga je čekala njegoa supruga Ivana, a na pitanje da li bi ona mogla da se ponaša onako kao što se on ponaša u rijalitiju, Požgaj je odgovorio odrično jer je navodno on mnogo jača ličnost od nje. Očigledno je da su oni imali neki svoj dogovor, a poslije ove sezone, ne planira da se vraća u svijet rijalitija, te je njemu vrijeme za penziju.

Mnogima je apsurdna ta činjenica na šta je sve njegova supruga bila spremna zbog njega, ali ipak, očigledno je da se neke stvari u životu ne bi trebale da preispituju. Kako god, rado bismo čuli i vaše mišljenje.

Preporučeno
Loading..