Milijana Bogdanović i Milojko Božić su u svakom slučaju jedan od najkontroverznijih parova u našem regionu, pa kada se to uzme u obzir i nije tako veliko čudo da se o njima stalno piše u domaćim medijima. Nakon što je njihova ljubavna priča podijeljena na društvenim mrežama, produkcija jednog od najpopularnijih rijaliti programa „Parovi“ ih je pozvala da se priključe drugim učesnicima, te da i oni pokušaju da odnesu pobjedu u ovom rijalitiju.

Mnogi su smatrali da će ovaj rijaliti biti ono što će naprosto uništiti njihovu vezu, kako je od prvog dana, Aleksandar Požgaj, koji je inače oženjen muškarac otvoreno pokušavao da osvoji Milijanu i da prekine njenu vezu sa Milojkom. U toku rijalitija, Milijana je priznala da je imala odnose sa Požgajem, te je zbog toga stalno imala svađe sa Milojkom.

Kako god, ni to nije bio razlog da oni raskinu, pa su tako svi bili iznenađeni kada su vidjeli da su se ipak njih dvoje vjenčali, iako je svadba bila najavljena za septembar još i prije njihovog učešća u Parovima.

Što se tiče Požgaja, on nije bio prisutan na svadbi, a ovih dana je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram podijelio jednu sliku na kojoj se vidi kako uživa na plaži i iskorištava ove zadnje tople dane. Očigledno ga previše nije dotaklo vjenčanje njegove bivše ljubavnice, a to najbolje pokazuje koliko mu zapravo nije bilo stalo do Milijane, nego da mu je ona predstavljala samo još jedan izazov u nizu. Šta vi mislite o tome?

Preporučeno
Loading..