Kada gledamo i pratimo živote slavnih ličnosti preko malih ekrana, jako često se prevarimo i pomislimo da je u njihovim životima sve savršeno, kako je zapravo realnost jako često daleko od toga. Jedan od najboljih primjera vam donosimo u našem današnjem članku, a riječ je o Indiri Aradinović, koja je publici poznatija kao Indi, a koja je odlučila da ispriča svoju potresnu ispovijest kojeg je izgubila kada je imala samo 21 godinu.

Naime, Indi je priznala da je njen brat imao Daunov sindrom, te da joj je jako teško padalo kada bi ga drugi ljudi ismijavali zbog nečega na što on ni u kom slučaju nije mogao ni da utiče. Kaže da je bio kao biljka, koja nije umjela sama ni da jede ni da hoda, ali su ipak ona i njena porodica pružali mu svu svoju ljubav i pažnju, te da iako su to bile najteže godine u njenom životu, da je bila spremna na sve za njega.

Priznala je dalje da je nekad znao da ima tešku narav, ali da je svejedno bio izvor sreće za sve njih. Preminuo je 2005. godine i ostavio veliku prazninu u njihovim životima koja se više nikad neće moći nadomjestiti.

Indi je nedavno na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram postavila jednu fotografiju, gdje su vjerovatno njen brat i ona, a ispod je napisala „Danas 33“. I njena druga sestra, Edita je ostavila svoj komentar ispod ove zaista dirljive slike i cijele priče koju je Indi teška srca ispričala javnosti i medijima.

Preporučeno
Loading..