Kada bismo samo pokušali nabrojati koliko se do sada pojavilo pjevača i pjevačica na estradi koji su doživjeli instant slavu sa jednim ili dva hita, vjerojatno bi nam trebalo nekoliko dana dok se sjetimo svih imena. Naime, jedno vrijeme je estrada bila prezasićena muzičkim zvijezdama i senzacijama, ali su samo oni najuporniji i ljudi koji su shvatili kako funkcioniše svijet estrade uspjeli opstati u ovom poslu. Pjevačica je posebno bilo na sve strane, a većina njih je izgledala jako atraktivno što im je uveliko pomagalo u popularnosti.

Jedna od njih bila je i pjevačica Alma Tucaković, koja je dobro započela karijeru, ali je onda samo nestala bez traga. Mnogi su se pitali šta se sa njom desilo, a obzirom da su društvene mreže tada već počele uzimati maha i kod nas, uskoro smo mogli vidjeti njene slike čak iz Dubaija. Naime, ona je dala jedan intervju u kojem je rekla da ide u Dubai i da je postala 23. supruga šeiku. Tada je kazala kako uživa u Dubaiju sa svojom prijateljicom, ali i da ispunjava bračne obaveze. Vrlo često smo imali prilike vidjeti njene slike iz teretana, luksuznih restorana i ostale stvari koje su joj bile svakodnevnica.

Međutim, priča se sada okrenula. Alma je obrisala sve sa svog profila na društvenim mrežama osim zadnje objave u kojoj je arapskim pismom napisano: “Svi čekaju da pogriješiš, Bog te čeka da se pokaješ.” Ovo je posebno zaintrigiralo sve njene pratioce jer je isključila i komentare na objavu, tako da niko ne zna šta se zapravo sa njom dešava.

Preporučeno