Fotografija koja se pojavila na druptvenim mrežama za jako kratko vrijeme je postala jako popularna. Na slici se nalazi jedan žuti automobil a pored njega se na slici nalazi još jedna stvar koja u ovom slučaju preispituje vašu moć zapažanja. Naime, na fotografiji se može vidjeti i jedna mačka koju je u ovom slučaju jako teško pronaći. Ovaj zadatak, odnosno skrivalica je zaista teška za razliku od nekih drugih koje možete svakodnevno vidjeti na internetu. Mačku je do sada vidjelo samo 5 posto ljudi, a ukoliko se i vi nalazite među tim ljudima, onda ste i vi genijalac i imate zavidnu moć zapažanja.

Sve što je potrebno jeste da se dobro zagledate u fotografiju. Potrebna vam je maksimalna koncentracija jer će vam ona najviše pomoći da tačno riješite ovu skrivalicu. Ako se patite da pronađete mačku, ne morate da brinete jer se sigurno ne možete skoncentrisati u potpunosti. Evo za vas jedna mala pomoć. Dobro pogledajte donji dio automobila, tačnije ispod njega. ukoliko ste pogledali, vjerujemo da ste odmah mogli da uočite mačje oči. Testovi ovog tipa su sistemski postupci opisivanja i posmatranja ponašanja uz pomoć utvrđenih kategorija ili nekih brojčanih ljestvica.

Oni predstavljaju sistemske i standardizirane metode testiranja određene osobe, a mogu da se razlikuju po svom sadržaju, sorti zadatka, ili u samom postupku primjene. Svaki od pojedinačnih testova ima određene standarde ili norma koji su prilagođenoj posebnoj grupaciji populacije, i određuju prosjek određenog ljudskog funkcionisanja.

 

Preporučeno