Vaš anđeo pomoćnik je s vama od trenutka kada ste se rodili i bez obzira na osobnost, on vam pomaže u formiranju vaše sudbine. Svako mora imati svog anđela pomoćnika i on se može otkriti prema datumu vašeg rođenja. Kako biste saznali ko je tačno vaš anđeo pomoćnik koji vas prati, potrebno je da izračunate svoje ime pomoću brojeva. Svako od slova je vezano za neki znak, pa je tako recimo

 

A, I, J, = 1

B, K, R = 2

C, G, L, S, Ć, Č, Š, LJ = 3

D, M, T, Đ, DŽ = 4

E, H, N, NJ, X = 5

U, V = 6

O, Z, Ž = 7

F, P = 8

Potrebno je da napišete svoje ime i prezime i da svokom od slova dodate po jedan odgovarajući broj. Zatim ih saberete i ukoliko ste dobili broj sa više cifara, potrebno je da ih saberete još jednom, dokle god vaš rezultat ne bude jednocifren.

 

Anđeoski broj 1: Ariel

 

Ovaj anđeo pomaže doslovno svim bićima koja postoje, ali je vama on poseban pomoćnik. Sa njim najlakše možete stupiti u kontakt ukoliko izađete u prirodu jer joj je jako bliska. Često šalje poruke kako je potrebno učiniti nešto za svoje okruženje, kako bi se priroda sačuvala. On poručuje da de ne razmišljate koliko opasnosti ima u vašoj okolini, nego da obratite pažnju na to koliko je toga u vama.

Anđeoski broj 2: Chamuel

 

Ovo je anđeo unutrašnjeg mira i blagostanja, i mnogo ste blagoslovljeni ako vam je on čuvar.  Šta god da se dogodi s vama ili oko vas, radi njega ćete uvijek imati osjećaj da ste u Božjim rukama. Kod njega ništa nije slučajno. Čak i u najtežim trenucima će vam pokazati svjetlost na kraju tunela a poruke će vam slati putem snova, i uz takvu pomoć ćete uspjeti održati vašu vjeru. Njegov posao je da unosi svjetlost u tamu. Preko njega i vi također možete postati pomoćnik, vaša karizma zrači mirom gdje god da se pojavite. Njegova poruka glasi: Nikada nemoj da sumnjaš u sebe.

Ostale brojeve pogledajte ovdje

Preporučeno
Loading..