Svi mi tu i tamo tragamo za nekim idejama koje će nam pomoći da svoje dvorište uredimo tako da izgleda što bolje i da na taj način uljepšamo sebi svakodnevnicu, a ako uz to ne moramo da uložimo u sve to nešto pretjerano mnogo novca, to nam se čini kao baš ono što tražimo. Pun pogodak, zar ne? Ako se i vi slažete sa nama, onda vam u našem današnjem članku donosimo nešto što će sigurno da vam se dopadne.

Naime, nešto što je u posljednje vrijeme jako moderno jeste kameni tepih koji se inače sastoji od sitnog, prirodnog kamena koji je različitih boja i oblika, a inače se povezuje epoksi smolom. Naime, ovakva vrsta poda je otporna i na vodu i na mraz, a ono što je najbolje jeste što bez ikakve izolacije možete ovo da izlijete preko svojih starih pločica i na taj način osvježite izgled svog stepeništa ili dvorišta.

Ako ste planirali da nešto mijenjate na terasti ili na stepeništu, onda je ovo nešto što biste u svakom slučaju trebali da uzmete u obzir, posebno zbog činjenice da nećete morati majstora da uklanja pločice, a još ako vremenom nastanu rupe ili ako vam se ne sviđa kako on izgleda, možete sami da popunite dio koji je počeo da propada.

U nastavku vam donosimo video prilog gdje ćete imati priliku da vidite i sami kako se to postavlja kameni tepih, te zbog čega bi svako ko planira promjene u svom dvorištu trebao da uzme u obzir i ovaj trik.

Preporučeno
Loading..