Kija Kockar je svima poznata po tome što je u prvoj sezoni rijaliti programa Zadruga upravo ona bila ta koja je osvojila publiku koja je na kraju glasala za nju i donijela joj pobjedu. Ta sezona ovog sve popularnijeg rijalitija je uspjela da sruši sve rekorde gledanosti kada su u pitanju ovi programi u našem regionu. Ipak, nije sve bilo idealno za Kiju u tom periodu njenog života. Naime, njen otac, Miloš Kockar je preminuo dok je ona bila u rijalitiju.

Kija je prisustvovala sahrani svog oca, a u pratnji je imala svog tadašnjeg supruga, Slobu Radanovića, sa kojim se razvela odmah nakon što se rijaliti završio, nakon što ju je Sloba prevario sa drugom rijaliti učesnicom, Lunom Đogani i to javno pred kamerama. Uspjela da nakon svega postane još jača, te nije dopustila da je to dalje sputava u životu. Napravila je karijeru kao pjevačica, te je u međuvremenu objavila i knjigu.

Kako god, ono što su mediji jedno vrijeme tvrdili jeste da je Kijina maćeha nakon što je Miloš preminuo sve prepisala Kiji, a kako to nije istina, odlučila je da jednom za sva vremena stavi tačku na cijelu tu priču. Naime, ona je otkrila da se niko nije odrekao svog dijela, nego da je Kija dobila polovinu svoje dedovine.

Smetalo joj je što su njenu majku pokušavali da prikažu kao ljubavnicu u cijeloj toj priči, a to uopšte nije bilo tačno. I njena maćeha i majka se odlično slažu, što nju čini jako sretnom. Šta vi mislite o ovome?

Preporučeno
Loading..