FILIP ŽIVOJINOVIĆ I ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SU PRIJE MJESEC DANA POSTALI PONOSNI RODITELJI MALOG ALEKSANDRA, SVI SU BILI I VIŠE NEGO SRETNI, A CIJELA PORODICA GOTOVO SVO VRIJEME PROVODI U NJIHOVOJ KUĆI, I BRINU SE DA NOVOPEČENA MAMA IZAĐE NA KRAJ SA MALOM BEBOM, JER JOJ JE TO PRVI PUT DA SE OSTVARILA KAO MAJKA. ALEKSANDRA, PAK SA DRUGE STRANE, NE DOZVOLJAVA DA IKO DRUGI PREVIJA NJIHOVU BEBU, OSIM NJE SAME, I PO SVEMU SUDEĆI TO JOJ JAKO DOBRO IDE ZA SADA.

Mali Aleksandar ima veoma jake i neugodne grčeve zbog čega i Prija i Filip nikako ne spavaju, kaže izvor blizak porodici poznatog para. Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, kad su dobili svoga sina jedinca bili su jako ponosni i sretni, ni svjesni nisu bili, da će samo za par dana početi njihov “pakao” i agonija, koja pripada svakom roditelju.

Jer, mali Aleksandar je poslije samo 10 dana dobio jake grčeve, zbog kojih je postala jako uznemirena, i veoma neugodna, konstantno je u plaču u kontinuitetu bez sekunde pauze i razdražljiv je po cijeli dan, te je to jako prestrašilo mamu Aleksandru, te su Prija i Filip ne znajući šta da rade potražili stručnu pomoć doktora.

“Doktori su im odmah rekli da su u pitanju obični grčevi, koje svaka beba mora da prođe. Dobili su kapi protiv grčeva, specijalne čajeve i svakako tople kupke za malu bebu. Naravno poslije tuširanja ide i topli peškir, te privijanje uz tijelo da se beba smiri.

Normalno je da se bebina crijeva sada šire, od majčinog mlijeka tako da je to proces kooji se mora proći korak po korak.