Kako smo već i dobro upoznati sa time, najpoznatiji pjevačko takmičenje su Zvezde Granda, koje definitivno ne mogu parirati niti jednom drugom takmičenju sa naših prostora.

Ovo takmičenje je jako profesionalno, a iz svake sezone dobijaju sve bolje pjevače. To je definitivno internacionalno takmičenje koje okuplja takmičare sa svih krajeva našeg regiona. U zadnjih nekoliko sezona prva mjesta su većinom osvajali Bosansko Hercegovački takmičari, ali bez obzira na to uvijek se, u svakoj sezoni, nađe nekoliko takmičara koji ostanu u glavi i pamćenju, kako žiriju tako i publici koja pravi ovo takmičenje.

Tako isto je i sa ovom takmičarkom, koja kada se pojavila prij deset godina, tačnije 2010. godine u Zvezdama Granda, svi su imali samo jedan stav, a to je da ona ima zaista fantastičan glas.

Ali, tada je takmičarka imena Mira Mirković muku mučila sa svojim lice, sa kojim je imala ogromne probleme. Danas ona potpuno drugačije izgleda, jako je zgodna, maksimalno je dotjerana uvijek, i ono što je najvažnije sada ima savršeno čisto lice.

U moru onih koji su spremni na sve, samo kako bi uspjeli i kako bi skrenuli pažnju samo na sebe, upravo se izdvaja Mira Mirković, itekako poznata Zvezda Granda koja je skrenula pažnju na sebe ali isključivo svojim talentom i kvalitetima.

Ona nije napravila neku zavidnu karijeru, ali se još uvijek bavi pjevanjem i to joj jako dobro ide od ruke. Ona je definitivno jedna od takmičarki koja je ostala upamćena kod publike, ali i kod žirija koji će je vrlo lako prepoznati bilo gdje, upravo po njenim glasovnim sposobnostima.

Preporučeno