Ovih dana su Cecin sin, Veljko Raznatovic I njegova zarucnica, Bogdana Rodic u centru medijske paznje sve otkako je ona objavila da je vec u drugom mjesecu trudnoce, te da su oboje presretni oko cinjenice da ce uskoro da postanu roditelji. I Ceca, koja ce uskoro da postane baka takodjer nije odoljela, a da se time na pohvali na svojim nalozima na drustvenim mrezama.

Vec su objavili I da ce se vjencati 24. novembra ove godine, a luksuzna svadba je zakazana da se odrzi u jednom hotelu u Beogradu. Kako god, kada je Bogdana u pitanju, cinjenica je da se o njenom zivotu bas I ne zna puno. Ona se ranije bavila kosarkom, te bi se moglo reci da je bila jako dobra u tome cime se bavila prema broju medalja koje je osvajala zajedno sa svojom ekipom. Ipak, prije cetiri godine je odlucila da se ne zeli vise baviti tim sportom.

Kada je u pitanju njena veza sa Cecinim sinom, njih dvoje su zajedno vec devet mjeseci, a u svakom slucaju je svima bilo drago kada su vidjeli koliko zapravo Ceca podrzava njihovu vezu, te da je odmah prihvatila Bogdanu.

Isto tako je folk diva ovih dana izjavila kako planira u narednom periodu da bas razmazi svoju snajku, da je mazi I pazi, kako bi se svim silama I svojim mogucnostima pobrinula za to da njen unuk dodje u zdravlju I veselju. Sta vi inace mislite o Veljki I Bogdani, da li ih simpatisete ili I ne bas pretjerano?

Preporučeno
Loading..