Sonja Mitrović, poznatija kao Hani bila je itekako zapažena i popularna devedesetih godina, kada je otpjevala par velikih hitova, među kojima su “Kocka šećera”, “Otkini bejbe”, i “Džip”.

Iako je izgradila zavidnu pjevačku karijeru, povukla se sa scene i danas se rijetko pojavljuje u javnosti.

Ona je bila u braku sa vlasnikom televizije Pink, Željkom Mitrovićem, sa kojim je dobila dvije kćerke Sandru i sina Aleksadra. Danas je ona u odličnim odnosima sa svojim bivšim suprugom, ali i sa njegovom ženom Milicom sa kojom Željko ima i dvije kćeri i to Kristinu i Andreu.

– Dok sam pjevala, nikada nisam odlazila na turneje koje su trajale po mjesec dana i uvijek sam se trudila da u svakom trenutku budem posvećena našoj djeci i da od kuće ne odsustvujem duže od tri dana. Istina, u odgajanju svojih mališana imala sam nesebičnu pomoć Željkove i moje porodice, koje su bile i uvijek su tu kada god je potrebno. Podrška porodice jeste nešto najosnovnije i zbog toga sam oduvijek mrzila izraz samohrana majka – govorila je Sandra Mitrović Hani o karijeri i braku za domaće medije.

Zbog toga se Sonja danas bavi produkcijom i aranžiranjem tako da sarađuje sa poznatim pjevačima. Čuvena Hani se u prošloj sezoni “Zvezda Granda” pojavila kao desne rula folk pjevačice Ane Bekute, a rad u studiju joj, kako je navela u par navrata, itekako prija.

Na društvenoj mreži Instagram, pojavila se njena fotografija, a evo kako ona danas izgleda:

Preporučeno