Odmah nakon što su je proglasili pobjednicom druge sezone rijalitija Zadruga, Luna Đogani je dobila još jedno itekako ugodno iznenađenje od svojke majke, koja joj je za vrijeme njenog boravka u rijalitiju odlučila spremiti potpuno njen stan, koji je kasnije Luna platila sa svotom koju je zaradila u rijalitiju, a koja je prešla sumu od 170 hiljada eura, kako je osim 50 hiljada eura koje je zaradila kao pobjednica, dobila i 120 hiljada honorara.

Bez ikakve sumnje je da je Luna itekako ponosna na svoj uspjeh, te je javno priznala da se ponosi time što je uspjela da sa svoje 23 godine zaradi za vlastiti stan. Taj osvojeni novac dalje planira uložiti i u svoju pjevačku karijeru, o čemu je već dugo vremena razmišljala, ali sigurna je i da će dio da da svojim roditeljima, kako bi im se odužila za nesebičnu podršku koju su joj pružali sve ovo vrijeme.

Ono što većina ne zna jeste da je Luna prije nego što je počela njena epoha sa Zadrugom zapravo živjela zajedno sa Anabelom, svojim očuhom Andrejem, te sa svojim sestrama u jednom stanu koji se nalazi na Vidikovcu, a koji je inače bio iznajmljen. Izgledao je dosta drugačije od onog u kojem Luna sada može da uživa.

Kako god, ne sumnjamo da će ona naći i brojne druge načine da sama sebe počasti za sve uspjehe, kako je u više navrata otvoreno govorila da je ponosna na sebe kako joj se sav uloženi trud na kraju i isplatio. Šta vi mislite o tome?

Preporučeno
Loading..