Kćerka jedne od najpoznatijih pjevačica u našem regionu, Anastasija Ražnatović se odlučila okušati u svijetu showbizza, pa je tako krenula stopama svoje majke, a ne može se reći da joj ne ide dobro. Naime, mnogi smatraju da bi Anastasija mogla i da nadmaši uspjeh svoje majke, kako iza nje stoji vrhunski tim koji itekako zna šta radi, a u svakom slučaju ima i Cecinu podršku bez obzira na to u kakve projekte da se upusti.

Kada je riječ o njenom privantom životu, o njenim ljubavnim vezama se jako često govorilo, ali i njene prijateljice znaju ponekad da budu u centru medijske pažnje. Kako god, ono što većina ne zna jeste da je Anastasija bila jako dobra prijateljica sa Lunom Đogani prije nekoliko godina, ali da je to prijateljstvo puklo iz nama nepoznatih razloga, a poslije toga više nije ni postajala šansa da se ponovo počnu družiti.

Nikad nisu javno komentarisale njihov odnos, a nakon što je nedavno Luna Đogani odnijela pobjedu u drugoj sezoni rijalitija „Zadruga“, i Anastasiju su upitali šta misli o njenom trijumfu. Ipak, ona je na to dala diplomatski odgovor kakav se i nije baš očekivao od nje.

Naime, ona je prokomentarisala samo da je Zadruga ne interesuje, te da nikad nije osjećala potrebu da komentariše šta se dešava u rijaliti svijetu. Ako ste to uzme u obzir, onda je Anastasija jedna od rijetkih koje nisu upale u taj svijet rijaliti programa, koji su u posljednjih nekoliko godina sve popularniji i popularniji u našem regionu. Slažete li se s nama?

Preporučeno
Loading..