Kada je riječ o svijetu showbizza i o domaćoj estradi, činjenica je da je izgled u toj sferi od izuzetno velikog značaja. To je znala i pjevačica Ana Sević, koja danas važi za jednu od najljepših i za jednu od ubjedljivo najatraktivnijih žena na domaćoj javnoj sceni. Ipak, na samom početku svoje karijere, Ana je izgledala znatno drugačije nego što to njeni fanovi danas misle.

Naime, iako je činjenica da je svoj izgled dovela do savršenstva, te da joj je manu jako teško pronaći, prije je to bilo itekako drugačije. Kada se tek počela baviti muzikom, njen modni ukus je bio znatno skromniji nego što to ljudi danas misle, a isto tako je mučila bitku i sa viškom kilograma. Ipak, zarad svoje karijere je ona uspjela da se izbori s tim problemom, a to je poslužilo kao inspiracijama i brojnim ženama koje su se vodile njenim primjerom.

U nastavku vam donosimo jedan video prilog tako da ćete i vi imati priliku da vidite ovo ne baš tako slavno izdanje poznate pjevačice, koja je bila u braku sa Darkom Lazićem, sa kojim je dobila i kćerku koja sada ima pet godina, a koja se zove Lorena.

Kako god, ono oko čega se slaže većina jeste da Ana otkako je započela novu vezu sa biznismenom Danijelom, izgleda bolje nego ikad prije, te da je Danijel veliki sretnik kada je uspio da osvoji ovakvu ženu. Rado bismo čuli i vaše mišljenje, te da li se vi slažete sa nama.

Preporučeno
Loading..