Jedan od najkontroverznijih parova u našem regionu je ovih dana odlučio da izgovori sudbonosno „da“ pred zakonom, a nije nikakvo čudo da su o tome pisali svi mediji. Riječ je o Milijani Bogdanović i Milojku Božiću koji su bili posve anonimni građani Srbije sve dok neki mediji nisu odlučili da prenesu priču o njihovoj ljubavi, kako je između njih razlika u godinama 53 ljeta, što ni po jednom mogućem kriteriju nije mala stvar.

Nakon toga, kada je njihova priča podigla veliku prašinu u javnosti, produkcija rijaliti programa „Parovi je odlučila da Milojka i Milijanu pozove u svoju emisiju, kako su smatrali da će njihov odnos da bude itekako interesantan publici. Bili su i u pravu, a mnogi gledatelji su smatrali da njihova veza neće opstati u rijalitiju, kako se Milijani sve vrijeme udvarao i drugi muškarac, a Milojko je teško podnosio sve to što se dešavalo i njihove česte svađe.

Kako god, ipak se na kraju Milijana udala za njega, a slike sa svadbe su sve zanimale. Svi su se složili da je Milijana bila zaista lijepa mlada, te da je sve oborila s nogu svojim izgledom. Kako god, svi su se pitali gdje će sada mladenci da žive.

Kao što je i ona prije svadbe nekoliko puta govorila na svojim društvenim mrežama, nastavili su da žive u kući na selu koju Milojko ima, a riječ je o skromnoj kućici, ali njima treba samo da su njih dvoje zajedno, a za sve ostalo će se već nekako da snađu.

Preporučeno
Loading..