Sigurni smo da ste i vi često na društvenim mrežama naišli na neke životne ispovijesti koje su uspjele da vas ostave zbunjenim i bez riječi, ali ono što vam pak mi donosimo u našem današnjem članku sigurno dosad niste imali priliku da čujete. Vida Kokić ima 48 godina, te priznaje da već 31 godinu prodaje svoje tijelo,t e da je u međuvremenu njene usluge kupilo preko 50 hiljada muškaraca, te da je rodila desetero djece.

Naime, Vida je tu djecu davala na usvajanje, a kaže da je jedva ima šta da jede danas. Živi u rodnoj Loznici, a kaže da ju je porodični prijatelj sa 17 godina odveo u Italiju, gdje je ona navodno trebala da čuva djecu. To je bila laž za njenu porodicu, te ju je odmah natjerao da prodaje svoje tijelo. Nakon Italije, vodili su je u Holandiju i Njemačku, a onda je išla širom Europe.

Kaže da je to po njoj odličan posao, kako je za jednu noć znala da zaradi po 16.000 maraka. Nakon četiri godine „rada“ u inostranstvu, vratila se u Srbiju, gdje su njeni klijenti postali ugledni političari, biznismeni, sportisti, ali bilo je tu mnogo i običnih ljudi.

Kaže da je svoje usluge ponekad naplaćivala i na druge načine osim u novcu, a često je i uživala sama. Kako god, nakon milion eura koje su kroz sve ove godine prošle kroz njene ruke, nalazi se na ivici siromaštva, te sada više nema gdje. Šta vi mislite o cijeloj ovoj priči, da li ste vi zgroženi?

Preporučeno
Loading..