Svetlana Ceca Ražnatović je jedna od najpoznatijih pjevačica u našem regionu, a svima je otprilike poznato da je ona bila u braku sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, a u tom braku su njih dvoje dobili i dvoje djece, sina kojem su dali ime Veljko i kćerku Anastasiju. Kako god, ono što malo ko zna jeste da je Arkan i prije Cece već bio oženjen, a njegova prva žena zvala se Natalija.

U svom prvom braku, Arkan je sa Natalijom dobio četvero djece, ali čim joj je priznao da se nešto dešava između njega i pjevačice Cece koja je tada bila na samom početku svoje karijere, ona je spakovala svoje kofere i zajedno sa svojom djecom otputovala u svijet. U to vrijeme su svi Cecu krivili za to što se raspao brak koji su imali Arkan i Natalija, ali je on je takve komentare uvijek oštro osuđivao i tvrdio je da pjevačica nije imala nikakve veze s tim što se njegov prvi brak raspao.

Inače, Natalija i Arkan su u braku bili trinaest godina, ali na kraju tri godine nisu bili zajedno, a onda su na kraju odlučili da je za oboje bolje da se rastanu.

Kako god, ne može se reći da život za Nataliju nije ipak bio odličan, a ona je zaista prošla puno toga i uživala je zajedno sa svojom djecom koji je nikad nisu napustili. Šta vi mislite pak o cijeloj ovoj priči, koji je vaš komentar na to što je Arkan uradio da bi bio s Cecom?

Preporučeno
Loading..