Nakon što je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u februaru, jedan od najlegendarnijih domaćih pjevača, Šaban Šaulić izgubio život, taj gubitak i praznina koju je on ostavio svojim odlaskom u njihovim životima je najteže pala njegovoj porodici, iako su fanovi širom svijeta tugovali za pjevačem kojeg su tako silno poštovali. Kako god, svi oni su bili u izuzetno teškoj porodici, a najteže je bilo Gordani Šaulić, koja je ostala bez svog životnog druga nakon četrdeset godina koje su zajedno proveli.

Da stvar bude još gora, u to vrijeme su mediji dosta pisali i po društvenim mrežama gdje su komentarisali situaciju oko Šabanovog vanbračnog sina Roberta, zatim navode da je Šaban imao sina sa ljubavnicom Ivonom Negovanović Cucom, i još mnogo drugih glasina sa kojima se porodica mogla da nosi. Ne sumnjamo da im je i to još dodatno otežalo sve što su preživljavali u tom periodu.

Šabanova kćerka Sanela je tako jednom prilikom uhvaćena kako sjedi na grobu svog oca, te kako čisti njegovu nadgrobnu ploču, nakon što je na nju ostavila i buket cvijeća. Za svog oca je zapalila i jednu cigaretu, te je barem na taj način željela da sebi olakša bol koju je osjećala.

I ostala Šabanova djeca, Mihajlo i Ilda su se teško nosili sa gubitkom, baš kao i njihov polubrat Robert, ali svi oni sada imaju svoje porodice koje čekaju i koje se oslanjaju na njih, a jedino je Gordana ostala sama, iako bi joj bilo mnogo teže da joj njena djeca ne žive bliže i da nisu stalno uz nju.

 

Preporučeno
Loading..