Tokom druge sezone rijaliti programa Zadruga, koja je bila jako popularna kod publike u našem regionu, ovogodišnja pobjednica, Luna Đogani je u više navrata spomenula da bi se poslije rijalitija voljela okušati u muzičkim vodama, a u tome ju je podržao i Sloba, te da će honorar od učešća u Zadruzi u svakom slučaju da potroši na muzičke projekte, a oslanja se i na podršku svoje majke, Anabele Atijas, koja ima iskustva u ovom polju.

Dok je Luna i dalje bila u rijalitiju, pojavljivali su se navodi da je njena majka već spremila prvu numeru za Lunu, te da želi da to bude neka tužna balada, a kao motiv su iskoristili Luninu prošlost sa ljubavnim vezama, pa se došlo do zaključka da bi njena prva pjesma kojom se planira predstaviti publici mogla da bude posvećena upravo Slobi Radanoviću.

Ovih dana se na internetu pojavio navodni tekst te Lunine pjesme, a ostaje da vidimo u budućem periodu da li je riječ o običnoj glasini ili su ovo zaista riječi koje će uskoro Luna da otpjeva u studiju. U nastavku vam donosimo tu pjesmu, pa procijenite sami kome je ista posvećena, Slobi Radanoviću ili ipak Marku Miljkoviću.

Nedavno je Luna gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića zajedno sa svojim bivšim partnerom Markom, a njih dvoje su priznali da kako i dalje gaje emocije jedno prema drugome, da su se dogovorili sastati 14.07., na dan kada im je trebalo da bude šest mjeseci veze, kako bi jednom za sva vremena rekli da li će raskinuti ili se ipak pomiriti.

Preporučeno
Loading..