Rijaliti programi su u posljednjih nekoliko godina postali itekako popularni u našem regionu, a osim Zadruge, veliki broj gledatelja je u posljednjih 11 mjeseci pratio rijaliti program „Parovi“ koji je sinoć došao do velikog finala koje su gledatelji nestrpljivo iščekivali, nadajući se da će upravo njihovi favoriti biti ti koji će da odnesu pobjedu.

U finalnoj večeri se za pobjedu borilo 23 takmičara, ali ipak, za famoznu krunu i novčanu nagradu koja im je davno obećana, na kraju su samo ostali Mladen Vuletić i Ivan Marinković. Kada su ostali takmičari napustili luksuznu vilu, njih dvojica su se opustili pa su se i šalili na račun jedan drugoga, ali su se ipak obojica silno nadali da će oni biti ti koji će da odnesu pobjedu.

Ipak, na kraju je odlučeno da će ipak Mladen Vuletić biti taj koji će Parove da napusti kao apsolutni pobjednik, pa njegovoj sreći kada je to saznao nije bilo kraja. Prve riječi nakon proglašenja bile su mu da je konačno došao red i na njega, ali je svima bilo jasno da su ga emocije itekako obuzele, te da mu se ostvario njegov san o kojem su sanjali svi učesnici rijalitija.

Podsjećamo, prvi je vilu napustio Milojko Božić, zajedno sa Irmom Sejranić, a svi su bili iznenađeni kada je on prokomentarisao da smatra da je prije njega trebala jedino da ispadne njegova zaručnica, Milijana. Ipak, na to nije morao dugo čekati, kako je i ona izbačena već u narednom krugu. Ko je bio vaš favorit?