Često na društvenim mrežama imamo priliku da čitamo i da gledamo fotografije nekih pripadnica ženskog spola koje su zaista uspjele cijeli svijet da ostave bez daha svojim izgledom i svojom ljepotom. Ovih dana je 18-ogodišnja Andrijana Savić koja inače dolazi iz Gornjeg Milanovca i koja je četvrta godina srednje medicinske škole u Zemunu, smjer za kozmetičkog tehničara uspjela da oduševi cijeli naš region.

Naime, Andrijana je bila ta koja je ove godine ponijela laskavu titulu za Miss Srbije za 2019. godinu. Svi ostanu bez daha čim se Andrijana pojavi na bini, a ništa drugačije nije bilo ni ovaj put. Naime, ova lijepa i mlada djevojka se u svoje slobodno vrijeme bavi sportom, inače trenira boks, a u budućnosti želi da se bavi ljepotom, ali je isto tako zanima i menadžment.

Kaže da joj je izuzetno bitno da vodi računa o tome da se zdravo hrani, te da uopšteno vodi zdrav način života. Voli poslove koji uključuju estetiku, šminkanje, njegu kože, a isto tako se zanima i planira napredovati kada je u pitanju učenje stranih jezika, novinarski posao i slično.

Mi joj želimo sve najbolje u daljoj karijeri, a ako je suditi po reakcijama javnosti na ovu ljepoticu, viđat ćemo je još dugo vremena i tek sad je pred njom blistava karijera. Šta vi mislite o svemu tome, koji je pak vaš komentar? Pišite nam u komentarima ispod našeg današnjeg članka!

Preporučeno
Loading..