MADE IN KINA ĆE BITI NATPIS NA PASAMA ODJEĆE KOJI ĆEMO, ALI PRAVA PODRIJETLA NA REDU I VRTNICA JE VIŠE ŽELJEZNIJIH I RAZLIČITIH.

Sve više i više biljaka koristi se izvan njihovih granica, posebno Kineza, kako bi mogli iskoristiti jeftinu radnu snagu, na isti način kao i Zapad s Kinom, ali u međuvremenu varaju.

Oni su postavili prepoznatljivu oznaku MADE IN CHINA, a roba za one koji su eksploatisani radnici u Sjevernoj Koreji su napravljeni, kaže Rojters.
Kineski narod se sve više koristi od trgovaca, fabrika i firmi u Dandongu, graničnom gradu, gde roba dolazi tamo kao što prodaju širom sveta. Upotreba Sjeverne Koreje za proizvodnju odjeće pokazuje da je, uprkos sankcijama UN-a u toj zemlji, Kim Džong uspio pomoći prijateljima, ali se zbog nuklearnog programa Sjeverne Koreje ne primjenjuje na zabranu izvoza tekstila.

Jedan korejski kineski biznismen otkrio je primanje narudžbi iz cijelog svijeta, a Dandong se obično nalazi na granici dvije zemlje, od kojih se većina trgovine Sjeverne Koreje odvija. Tražio je da ostane anoniman zbog osjetljivosti cijele stvari, 20 agenata radi u tom gradu koji su posrednici između kineskih dobavljača i kupaca iz Evrope, Japana, Južne Koreje, Kanade, SAD-a i Rusije.

Sada konačno znate gde roba dolazi od MADE IN CHINA, mi smo uvek živjeli u bedi i pogrešno mislili, konačno se otkriva svima.

Preporučeno
Loading..