Žene su još tada uzdisale za njim, a ništa se nije uspjelo promijeniti ni dan danas.

Poznata pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je napravila pravi bum kada je prije 26 godina sa poznatim rediteljem Dejanom Milićevićem snimila par visokobudžetnih spotova za svoj tada novi album pod nazivom Fatalna ljubav, na kojem su se našle pjesme “Idi dok si mlad”, “Beograd” i mnoge druge.

Jedan od takvih hitova ostao je upamćen i dan danas, a radi se o spotu za pjesmu “Znam” koji je snimljen 1995. godine.

Osim Cece u ovom video klipu se pojavljuje i tada javnosti nepoznat mladić po imenu Bane Erčić na kojeg su žene doslovno odlijepile.

Svjetla kosa i izrazito zelene oči su bili zaštitni znak ovog manekana koji se kasnije pojavio u velikom broju kampanja i video spotova kod velikog broja zvijezda. Ali, on je ubrzo nestao i nikada se više nije pojavio u javnosti.

Kako smo saznali, Bane i dan danas živi u Beogradu, a iza sebe ima jedan brak i jedno dijete. Odavno se već ne bavi modelingom, nego je postao maser i fzioterapeut, a evo kako on danas izgleda.

Morate se složiti s nama kada kažemo da Bane i poslije 26 godina izgleda zaista odlično. I iako bi i dan danas vjerujemo imao posla kao maneken i kao model, on se odlučio za potpuno drugu profesiju koja je veliki broj ljudi, posebno žena, kada su saznali, iznenadilo.

https://www.youtube.com/watch?v=DcIpZN3i4Gs&feature=emb_title

Preporučeno