Na velikoj sceni popularnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda su se u godinama koje su iza nas izmijenjala brojna lica, a neki od njih su čak uspjeli i da se proslave zahvaljujući ovom takmičenju, dok su neki u tome bili nešto manje uspješni. U našem današnjem članku vam donosimo priču o Slađani Đorđević, koja je svima koji su pratili sezonu u kojoj se ona takmičila bila poznatija kao Bucka.

Bila je jako omiljena među publikom, a svojim glasom je nadaleko osvajala simpatije publike. Kako god, ono što su joj svi zamjerali bio je višak kilograma sa kojim je Bucka imala problema, ali oni njoj nikad nisu smetali, pa tako nije smatrala da bi trebala da pravi neke značajnije promjene na sebi. Činjenica je da je izgled možda i previše važan u svijetu showbizza, ali je Bucka ipak uspjela da pronađe svoje mjesto na estradi, iako više ne sarađuje sa Grand produkcijom.

I dalje se bavi onim u čemu zaista uživa, a od one nesigurne djevojke više nema ni traga, nego se ponosi svojom figurom i smatra da je to ono što je čini posebnom u moru drugih istih pjevačica koje su njoj nekad predstavljale konkurenciju.

Ona je sasvim zadovoljna time gdje se sada nalazi u životu kada je u pitanju karijera, ali kaže da je uvijek zainteresovana za nove projekte kojima će pomjerati granice svoje sigurne zone, ali i kojima će nastaviti da osvaja pažnju svojih fanova. Šta vi mislite o njoj, da li vam se dopala ili baš i ne? Pišite nam.

Preporučeno
Loading..