Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović su u svakom slučaju jedan od najpoznatijih domaćih parova, u to nema nikakve sumnje. Oboje su od svog života iskoristili maksimum, te dok on iza sebe ima uspješnu karijeru tenisera, Brena je uspjela da postane simbol jednog cijelog doba. Kako god, iako su njih dvoje već godinama u braku, koji se ovako na prvu čini zaista idealnim, većini je također poznato da je Boba i prije Brene bio oženjen.

Iz svog prvog braka, Boba je sa suprugom Zoricom, sada već bivšom, dobio sina kojem su dali ime Filip. Ono po čemu je Filip najpoznatiji jeste to što je oženio jednu od najpopularnijih domaćih estradnih pjevačica, a u svakom slučaju, riječ je o Aleksandri Prijović koja isto tako danas važi i za jednu od najatraktivnijih dama u našem regionu, pa nije nikakvo čudo što toliko muškaraca zavidi Filipu.

Što se tiče Bobine prve supruge, i ona je kasnije ponovo odlučila da se uda, a drugi put je u braku dobila sina kojem je dala ime Mario i kćerku koja se zove Iva. Ono što je neobično kada je u pitanju ova velika porodica, jeste što se oni svi zaista slažu i što se često posjećuju.

Tako da nije nikakvo čudo kada se spomene da se Lepa Brena i Bobina prva supruga druže i da provode dosta vremena zajedno. Šta vi mislite o cijeloj ovoj situaciji, da li biste se vi ikad mogli da zamislite u ovakvim ili sličnim okolnostima u svom životu?

Preporučeno
Loading..