U posljednjih nekoliko mjeseci, Aleksandra Prijović je postala jako česta tema domaćih medija. Naime, nakon što se udala za Filipa Živojinovića i nakon što su objavili da očekuju bebu, Aleksandra je postala jedna od najaktuelnijih ličnosti u regionu. To se nastavilo tokom njene cijele trudnoće, a svi su bili složni oko toga da joj je drugo stanje odlično pristajalo, te da je izgledala ljepše nego ikad prije iako se rano povukla sa javne scene kako bi imala svoj mir.

Nakon poroda koji je prošao u najboljem redu, Aleksandri je bilo potrebno samo par mjeseci da se vrati na veliku scenu, gdje je ponovo svoju publiku ostavila bez daha sa svoje dvije nove pjesme, ali i činjenicom da je izgledala jednako dobro kao i prije trudnoće, iako je u tom trenutku mali Aleksandar napunio samo tri mjeseca.

Kako god, Prijovićku često u medijima nazivaju Breninom snahom, mada to ona zapravo nije. Filipova mama je bila prva Bobina žena, koja je bila s njim prije Brene, a riječ je o Zorici Desnici. Iako je poslije razvoda sa njom, Boba ubrzo oženio Lepu Brenu, bivši supružnici su ostali u odličnim odnosima, pa su i dan danas veliki prijatelji.

Lepa Brena je Filipa prihvatila kao svog sina, pa su tako Viktor, Stefan i Filip odrastali zajedno. Danas Brena Filipovog sina odgaja kao svog unuka, ali ipak, bitno je naglasiti da je prava Aleksandrova baka ustvari Zorica, a ne Lepa Brena, kako je to detalj koji većini ljudi uopšte nije ni poznat, barem mi mislimo tako.

Preporučeno
Loading..