Sve se čini kao da 2020. godina nema ništa lijepo za nas, jer se od početka prvo borimo sa korona virusom, za koji smo mislili da je krajem maja na našim prostorima sve prošlo.

Međutim, ta sreća nije baš dugo trajala jer se sredinom juna ponovo vratio na naše prostore i svakim danom je sve više zaraženih. Osim korone virusa, prije mjesec dana na cijelom Balkanu vrijeme je bilo kao da jesen. Naime, skoro svaki dan smo imali nevrijeme, kišu i pljuskove a nerijetko i grad koji je uništio dobar dio usjeva od vrijednih poljoprivrednika.

Izgleda da se ovo nevrijeme vraća, ali ovoga puta malo sjevernije od nas.

“Zbog nepovoljnih vremenskih uslova, došlo je do problema u snabdijevanju energijom u čak 47 naseljenih oblasti”.

Zbog snažnog nevremena koje je u noći između utorka i srijede pogodilo Moskvu i njenu okolinu oko 150 naselja ostalo je bez struje.

“Zbog nepovoljnih vremenskih uslova, došlo je do problema u snabdijvanu energijom u čak 47 naseljenih oblasti ukupne populacije od preko osam hiljada ljudi. Snažan vjetar iščupao je čak 51 stablo, oštećeno je i jedno vozilo”, rekao je izvor za TAS S.

Tri aerodruma Žukovski, Domodedovo i Šeremetjevo, kako se navodi, rade u potpuno normalnom režimu bez obzira na loše vrijeme.

Moskovske službe za vandrednu situaciju su upozorina na gmljavinu, jak vjetar i na obilnu kišu.

Ljudi su u strahu, jer kako kažu nevrijeme još uvijek nije stalo, a sve se čini da će ista situacija biti i večeras.

Preporučeno