Bogdana i Veljko Ražnatović su jedni od najpoznatijih mladihbračnih parova u celoj Srbiji. Njih dvoje su u braku već tri godine, imaju i sina Željka, koji je dobio ime po Veljkovom ocu, a sada čekaju i drugog sina, koji bi se trebao roditi u aprilu mesecu. Krstan će da bude njegovo ime, i jako brzo su se dogovorili oko samoga imena. 

Bogdana je inače iz Titela, manjeg mesta koje nije niti blizu Beograda, a nikada nije sanjala da će se udati tamo, a kamoli za nekog poznatog lika. Podsećamo, njeni roditelji se bave uzgojem i prodajom pilića, a ona i njene dve sestre uopšte nisu imali vremena za izlaske, a sada je progovorila, kako je zapravo upoznala Veljka, i može se reći da je u pitanju sudbina i ništa više. 

Ono što se jako malo zna je to, da je ona Veljka prvi puta odbila, jer je znala da je veliki zavodnik i da mu se devojke jednostavno bacaju pod noge. To je Veljka dodatno zagrejalo, a ono što je tačno je to, da je prvo upoznala Anastasiju koja ju je savetovala kako da osvoji Veljka ako joj se baš toliko sviđa. “Ja sam nju ugledala na Kopaoniku, nisam je ni znala i samo sam joj prišla i rekla da je prelepa. Ja mislim da si ti za mog brata super devojka, on je lud i mora da se smiri, mislim da si ti prava za njega”, to sam joj rekla.

 

Onda je ona rekla da se ni ne znaju, a ja kada sam ih upoznala, ona ga je prvi put šikanirala, jednostavno ga je samo odbbila, a to on nikada nije doživeo. On je bio preneražen, jer je navikao da mu svaka devojka pada pod noge. A sledeći put sam ih opet spojila, a njoj sam rekla da spusti loptu, hahaha. Od tada su se poljubili i nisu se razdvojili” – rekla je Anastasija jednom prilikom.

Preporučeno