Definitivno, najveća bol koju neko može da doživi u današnje vreme, je ona kada roditelj izgubi svoje dete. mnogi su pokušali da dočaraju kakva je to bol, ali se jednostavno ne može uporediti, dok vi sami ne doživite na žalost jako crnu sudbinu. Mnogo je takvih primera, koji se dese po nekoliko puta na dan, a roditelji nakon toga, majke pogotovo, jako teško ikada budu ponovo one stare. 

Od nove godine do danas, u regiji, ali i u celom svetu imali smo jako puno slučajeva nestalih osoba, a onaj koji privlači najviše pažnje u poslednje vreme, je nestala Ana Volš. BEograđanka, koja skoro celi život živi i radi u Americi, udata majka troje dece, nestala je 1 januara, a do današnjega dana, ona još uvek nije pronađena. 

Svi su sduboko ubeđeni, da je za njen nestanak kriv njen suprug koji je optužen i za ubistvo, a ovih dana traje suđenje na američkom sudu u gradu Kvins. Te sreće nije bila nesrećna Ilinka, koja je pronađene pre par dana u reci Lim, kako beživotno pluta njeno telo. Naime, podsećamo vas da je za ilinkom Dujović tragano punih 39 dana, a onda je pronađena, najveovatnije da je preminula od uzimanja prekomernog opojnih supstanci i lekova pomešanih sa alkoholom.

Podsećamo, ona je poslednji puta viđena još 12 decembra prošle godine, i to u blizini Priboja, a imala je samo 28 godina starosti. U subotu je Ilinka sahranjena uz veliki broj rodbine i prijatelja, a njeni drugari iz detinjstva su na fejsbuku napisali sledeću emotivnu poruku:”Kad sunce hladnije postane i zvezde nad tvojim nebom počnu da gasnu – postoji put… I kad te ne bude više, ostaće tvoje srce, prazno i veliko kao nebo i u njemu zvezda…” Ime te zvezde je ljubav. Nikad te neću moći zaboraviti” – objavljeno je na Fejsbuku.

Preporučeno