Jedan od najpopularnijih estradnih parova su u svakom slučaju Haris Berković i Rada Manojlović, koji su uvijek privlačili veliku pažnju na sebe svojom vezom. Naime, ovaj par je svima poznat po tome što su jako često znali da dolaze u sukobe, a to nisu pokušavali da sakriju ni od svojih fanova, pa su često završavali i po naslovnim stranama tabloida i na društvenim mrežama.

Ipak, u posljednje vrijeme su ipak odlučili da svoju privatnost zadrže za sebe, te da kriju svoju sreću, ali i sve probleme kojih ima u svakoj vezi, samo se svi mi drugačije sa istim nosimo. Kako god, u budućem periodu imaju nove planove za sebe, te iako trenutno zajedno žive u Beogradu u stanu koji iznajmljuju, odlučili su da sagrade i ljubavno gnijezdo van Srbije, tačnije u Bosni.

Haris inače često putuje na relaciji Beograd – Gradačac, kako se uglavnom sve oko njegove karijere vrti u Srbiji, ali želi da ostane blizak sa svojom porodicom, pa su tako odlučili da na jednom imanju koje je Haris dobio od svog dede sagrade kuću, te da mogu da provode i tu vrijeme, odmarajući se od gradske buke i gužve koja im je već preko glave.

Ipak, u bliskoj budućnosti planiraju da kupe i stan u Beogradu, kako im se to mnogo više isplati, nego da nastave da plaćaju stanarinu, a s obzirom da i Rada i Haris ne štede na luksuzu, na to daju puno novca koji im se u svakom slučaju nikako ne može vratiti.

Preporučeno
Loading..