Jedan od najpoznatijih repera na našem prostoru danas je u svakom slučaju Stefan Đurić Rasta, koji je uspio u relativno kratkom vremenskom periodu da osvoji publiku, nakon što se probio sa nekoliko svojih hitova do samog vrha muzičke scene.

Kada je Rasta u pitanju, iza njega stoji armija fanova koja je spremna da mladog repera brani pod svaku cijenu, pa ga tako mnogi budno prate i na njegovim nalozima na društvenim mrežama. Toga je i on svjestan pa je tako nedavno podijelio tužne vijesti iz svog života, koje nije očekivao pa mu je sve što se izdešavalo u posljednjih par dana bilo veliki udarac.

Naime, poznati reper je izgubio jednog jako dragog člana svoje porodice, a riječ o je njegovoj baki, pa je tako napisao emotivnu poruku na svom nalogu na Instagramu preko koje se oprostio od tog člana porodice sa kojim je očigledno bio vezan, te joj je zahvalio na svemu što su preživjeli zajedno, a na kraju je obećao da će uvijek da se trudi da mu ostane u samo najboljem sjećanju.

Emotivni komentari puni podrške za repera su dolazili sa svih strana, a većina mu je poručila da ostane jak jer sada ima i svoju porodicu, svoju kćerku Taru, koju je dobio dok je bio još u braku sa Anom Nikolić, a za koju svi znaju da je ubrzo nakon rođenja postala i centar svijeta za Rastu, te on to nikad nije krio od publike i javnosti. Šta Vi inače mislite o ovom mladom reperu, da li Vam se dopada?

Preporučeno
Loading..