Ovih dana je popularni domaći reper Stefan Đurić Rasta privukao veliku pažnju ovdašnje javnosti, nakon što je javno iskritikovao novu pjesmu Emine Jahović, te je izjavio da njena nova pjesma zvuči kao obična kopija Senidah, a nije bio jedini koji je izrazio takvo mišljenje u komentarima ispod pjesme Emine Jahović. Ipak, Eminini fanovi, vjerni kao i uvijek, odmah su našli načina dan se oduže Rasti za ono što je rekao, pa su ga tako optužili da je iskopirao nastup Jelene Karleuše.

U nastavku možete pogledati koji detalj su oni smatrali da je on ukrao od Jelene, te šta je na sve to Rasta imao da kaže.

Ubrzo poslije toga se oglasio menadžer Jelene Karleuše, koji je u komentaru poslao link Jeleninog nastupa iz 2015. godine, ali je poručio da se za takvu ideju oko projektora ne može smatrati da je izmišljanje tople vode. Rasta ni ovaj put nije ostao dužan, te je govorio o tome da je on tvorac novog muzičkog pravca, te da mu to daje za pravo da kritikuje druge pjevače koji se nisu pokazali na domaćoj sceni kao baš tako kreativne osobe.

Što se tiče situacije sa Jelenom i njenim menadžerom, na kraju je ipak rekao da nije ni očekivao da će se veliki umjetnici uvrijediti takvim optužbama, a da li je bio sarkastičan u svom zadnjem odgovoru ili ne, sami procijenite. U nastavku pročitajte opširnu poruku koju je Rasta na kraju poslao i Jeleni, a i njenom menadžeru koji je odmah stao u njenu odbranu tad.

Preporučeno
Loading..