Svi se možemo složiti da je Zadruga jedan od najpopularnijih rijeliti formata u našoj regiji, a u njegovoj drugoj sezoni su se dešavale svakakve čudne stvari i situacije, čiji je rezultat bila još veća gledanost, kao i sve veći broj novih gledalaca koji su, moeo slobodno reći, postali ovisnici o ovome rijalitiju. Postoje čak i neke osobe koje prate Zadrugu 24 sata dnevno kako im ne bi apsolutno ništa moglo promaći, kako ove lijepe stvari, tako i svađe kao i skandali.

Svakim novim danom se postavlja pitanje da li će produkcija moći nadmašiti sama sebe, i napraviti novu sezonu još boljom i interesantnijom sa većim i boljim odabirom kandidata. U prvoj sezoni je zadruga napravila veliki bum u svijetu showbizza i gledanosti, jer su gledaoci mogli da prate užive sve ljubavne zavrzlame u kojima su se našli Sloba Radanović, Kija Kockar i Luna Đogani. Čak ni u drugoj sezoni uzbuđenja nije nedostajalo, ali se desio jedan nemili incident kada je produkcija odlučila da prekine emitovanje programa jer je situacije bila krajnje neprijatna. To se desilo kada su se učesnici vratili iz kupovina, i tada je nastao pravi haos.

Nadežda Biljić je primjetila da su joj nestale cigarete koje je kupila, pa je onda digla veliku frku. Nakon toga je došlo do velikog sukoba između MC Damira i Darije Stević. Darija je bila jako ljuta što nije dobila namirnice koje je tražila pa je onda fizički nasrnula na MC Damira jer je bila ubjeđena da joj je upravo on ukrao sav novac. To je samo potvrdilo da se radi i rijalitiju koji nema ništa korisno ponuditi od svađa, galama i prepirki.

Preporučeno
Loading..