Mnoge javne ličnosti nakon nekog vremena ipak shvate da svijet showbizza i nije za njih, pa se tako odluče povući i živjeti neko vrijeme u svom miru. Isto to se desilo i kćerci Mikija Jevremovića, Jeleni koja se bavila pjevanjem, ali je onda ipak odlučila da se povuče iz javnog života. Udala se, pa su ona i njen suprug živjeli u inostranstvu sa svoja dva sina. Bavila se raznim poslovima, sve dok nisu nastali prvi problemi sa suprugom, a tada je odlučila da se vrati u Srbiju.

Tako se nedavno Jelena i sudski razvela od svog dosadašnjeg supruga, Predraga Nedeljkovića, a njeni prijatelji su bili ti koji su joj savjetovali da bi trebala da se okuša u rijaliti programu, kako je inače svi znaju kao osobu koja pršti od pozitivne energije, te smatraju da bi ona bila jedna od onih koje bi publika obožavala i mogla bi da zaradi jako dobar honorar.

Ta ideja se i Jeleni dopala, posebno zbog činjenice što bi joj to osim zarade pružilo i prostor u medijskom svijetu, a ako razmišlja da se ponovo vrati na estradu, to je u svakom slučaju ono što joj je sada krajnje neophodno.

Prije nekoliko dana su je tako mediji uhvatili u zgradi televizje „Pink“ koja se inače nalazi na Dedinju, gdje je vjerovatno razgovarala sa produkcijom oko toga da postane učesnik treće sezone Zadruge. Jelena je čak i na Instagramu podijelila jednu sliku, te je čekirala lokaciju gdje se nalazila, pa je očigledno da se te vijesti ne kriju.

Preporučeno
Loading..