Ovih dana su svi u regionu pričali o jednoj zanimljivoj situaciji koja se dogodila u Zadruzi. Naime, Lepi Mića je bio izuzetno uvrijeđen time što je  Miloš Bojanić izjavio kako njih dvojica nikad nisu bili prijatelji, te da su se u životu sreli svega dva puta. Naime, Lepi Mića je imao drugačiju priču koju je ispričao pred kamerama. Naime, on je otkrio da su njih dvoje sjedili prije svaku noć, te da mu je Mića davao pare i za njegove nastupe.

Bio je bijesan nakon toga što je rekao njegov sada već bivši prijatelj (ako su to ikad i bili), a onda je odlučio da razotkrije priču koju je Bojanić dosad krio od svih. Naime, navodno je on svoju prvu suprugu prevario sa sadašnjom ženom, Brankom, koja je prije radila kao kafe kuharica u Grandu, a tada su se Bojanić i ona upoznali i počeli da imaju aferu.

Ipak, Lepi Mića tvrdi da je Lepa Brena bila ta koja je namjerno uništila Bojaniću brak. Naime, ona je namjerno pozvala njegovu prvu ženu, koja je podigla slušalicu, da bi se s druge strane javila Branka. Nakon toga nije prošlo dugo, a njih dvoje su se razveli. Bojanić se oženio sa Brankom.

Što se tiče Lepe Brene, svima je poznato da ju je i Aca Lukas u više navrata optužio za to da je ona bila krivac što se njegov brak sa Sonjom raspao, kako je ona bila ta koja  ju je upoznala sa Markom Jarićem, sa kojim je navodno Sonja kasnije imala i aferu.

Preporučeno
Loading..