Šta biste vi prvo pomislili kada vam neko kaže da je suprug preselio punicu u garažu? Međutim nekada situacija nema drugog izlaza i upravo u takvoj situaciji se našao i Martin Brown. Martin Brown nakon porođaja svoje žene shvatio je da je kuća u kojoj žive premala za sve njih te je morao da nađe neko pametno rješenje problema. On je odlučio da preseli svoju punicu u garažu, što je nevjerovatan potez ali pazite kako je to uradio.

Naime pošto su Martin i njegova porodica, bili primorani na ovakvo rješenje morali su izvući najbolje iz toga. Martin je pokušao dati sve od sebe kako bi ta garaža zapravo mogla biti novi dom njegove punice. I upravo to je i uradio. On je sam radio 6 mjeseci na ovoj garaži i rezultati su nevjerovatni. On sam kaže da mu je jedini cilj bio da se ona osjeća kao kod kuće, gdje ona može imati svoj mir, ali će istovremeno biti u blizini svoga djeteta, i tada i unuka. Martin je potrošio 6 mjeseci u rekonstruisanju cijele garaže i da bi njegova svekrva mogla imati sve i zapravo uživati u njoj.

Ovo je nešto za šta bi mali broj ljudi imao hrabrosti uraditi jer ipak veliki je poduhvat sam preurediti čitavu garažu i to da ona bude mjesto ugodno za život. Martin iako nije ni inžinjer ni inače radnik odlučio je da napravi nešto iz ničega i na kraju iz toga izvukao profit. Pogledajte ove slike i nađite inspiraciju da i vi sutra uradite isto.

Preporučeno
Loading..