Jedna od najpoznatijih rijaliti učesnica je u svakom slučaju mlada Luna Đogani, koja je u drugoj sezoni rijalitija Zadruga bila ta koja je odnijela pobjedu, a njen partner Marko Miljković je tada zauzeo visoko drugo mjesto. U toku rijalitija je i Luna Đogani imala svoje uspone i padove, ali i njihova veza, ali su ipak na kraju uspjeli da pređu preko svega i ostanu zajedno.

Nakon što se rijaliti završio, Luna je odlučila da želi da se posveti svojoj karijeri, te da želi da se okuša kao pjevačica. Odmah je počela da radi na svojim ciljevima, a ovih dana je njena prva pjesma ugledala i svjetlo dana. Bilo je tu i pozitivnih i negativnih kritika, ali sve u svemu, Luna je zadovoljna time kako je sve ispalo, te je ponosna na sebe jer nije odustala od nečega što joj je cijelog života bio san.

Ovih dana se polako počinje govoriti i zvanično o tome ko su novi učesnici treće sezone Zadruge, a sve je iznenadilo to što je Gagi Đogani bio prvi koji je potpisao ugovor sa Željkom Mitrovićem. Ipak, to ne mora da znači da i Lunu nećemo gledati ove godine, kako je rekla da ne može sa sigurnošću tvrditi da više neće ulaziti u rijaliti.

Trenutno nema nikakve želje da se ponovo nađe u Imaginarijumu, te je fokusirana na svoju karijeru, ali ipak priznaje da je i poslije prve sezone isto mislila, pa se ipak ponovo prijavila i ušla u rijaliti. Šta vi mislite, da li će i Luna ponovo ući u Zadrugu?

Preporučeno
Loading..