Poznata pjevačica Nada Obrić, je ekskluzivno progovorila poslije teške bitke sa opakom bolešću.

“Ovo mi je treća opaka bolest. Sada je bilo jezivo, upitno i puno teško. Bila sam skoro na svim kontrolama i kontrole kažu da sam totalno izliječena, nema veće pobjede i nagrade. Imam dvoje unučića za koje živim, a moj unuk kaže da je on moj život i to je smisao života – započela je Obrićeva.

Ona je ljudima koji su oboljeli velika motivacija za bilo kakvu borbu.

Nije bilo lako nimalo, ali psiha je čudo! Ja to ne znam sebi da objasnim nikako. Rečeno mi je da mi je ostalo još dva tri mjeseca života. Negdje duboko u sebi sam znala to meni ipak ne može da se desi. Bilo je teško, ali ja sam to prevazilazila, kao da sam znala. Treba slušati svoj organizam, on ti precizno sve kaže – dodala je pjevačica.

Kaže da joj je bilo toliko teško zadnjih mjeseci. Istakla je da nije bilo lako i da se užasno osjećala, ali njena nada je ipak pobijedila. Svaki sekund je veliki i svaki dan je novi dan, kako je kazala, a svaki dan se desi nešto lijepo, samo moate željeti to i da vidite.

Za sam kraj je poslala javni apel svim ljudima koji pokušavaju da pobjede ovu užasnu boelst.

Uvijek postoji nada, a samo je Bog taj koji zna sve! Ne treba čitati po internetu ama baš ništa! Svaki slučaj je za sebe, samo psiha i pozitivno, teško jeste, ali izborićete se. Niko ne može izdržati na svijetu, kao čovjek što može, ne treba se predati i to je suština – zaključila je ona.

Preporučeno