Jedna od ubjedljivo najuspješnijih pjevačica u našem regionu koja je uspjela da u godinama koje su iza nas napravi karijeru na kojoj joj većina njenih koleginica može s pravom da zavidi je Seka Aleksić. Ipak, nakon što je ostvarila i svoju najveću životnu želju, a to je da postane majka, Seka se povukla poprilično sa estradne scene, a nedavno je objavila da uskoro stiže i druga beba po redu, te da će njen sin Jakov da dobije bracu ili seku.

Dok je ona uzbuđena oko novog člana njihove male porodice, mi smo primjetili koliko se zapravo Seka promijenila od početaka svoje karijere. Naime, njen prvi album snimljen je prije 17 godina, a Seka ga je nazvala „Idealno tvoja“. Sada je objavila i sedmi po redu, pod nazivom „Koma“, a svi se slažu da je upraov njen posljednji objavljeni album bio taj koji je bio i najuspješniji. Odmah je naslovna pjesma osvojila publiku, pa nije bilo teško pretpostaviti da će album doživjeti veliki uspjeh.

Još jedno interesatno zapažanje fanova jeste fizička transformacija kroz koju je Seka prošla. Na početku je imala dosta drugačiji modni ukus, a bez ikakve sumnje je da sada izgleda mnogo bolje nego što je to bio slučaj prije, bez obzira na to što je u međuvremenu postala i majka.

Očigledno je da se sa godinama mijenjala i da je sazrijevala što se tiče stila, a danas se s pravom može hvaliti da je jedna od najbolje odjevenih domaćih pjevačica u našem regionu. Da li se vi slažete sa nama?

Preporučeno
Loading..