Jedna od najpopularnijih estradnih pjevačica na našim prostorima je u svakom slučaju Seka Aleksić koja je uspjela da napravi blistavu karijeru i već je godinama aktuelna na domaćoj muzičkoj sceni. Kako god, kao i sve druge pjevačice i ona je morala da prođe kroz probijanje leda i početke svoje karijere, a ne može se reći da je na početku karijere izgledala tako da bi se danas ponosila svojim modnim stilom i ukusom.

Naime, iako je svojom muzikom i pjevanjem odmah privukla pažnju publike, na početku je imala i u svakom slučaju jedinstven, ali neobičan stil odijevanja koji nije baš pretjerano osvajao publiku. U nastavku vam donosimo neke fotografije na kojima ćete imati priliku da vidite kako se to Seka oblačila u to vrijeme, te zbog čega se i dalje svi čude kad je vide u ovakvim izdanjima. Evo o čemu se tu zapravo radilo sve vrijeme.

Da stvar bude još zanimljivija, njoj se dopadalo to što se oblačila drugačije od ostalih na estradi, pa je tako svojevremeno pokrenula i svoju liniju odjeće pod nazivom „Rich Bitch“, a nakon toga i drugu liniju koja se zvala „Queen.“

Možemo u svakom slučaju reći da je zaista napredovala kada je u pitanju modni ukus od ovog perioda, te da danas opravdano važi za jednu od najbolje odjevenih dama na domaćoj estradnoj sceni, pa joj se zato ovi promašaji sa početka njene karijere mogu i oprostiti. Da li se i vi slažete sa nama ili baš i niste impresionirani Sekinim stilom ni dan danas?

Preporučeno
Loading..