Aca Lukas je u svakom slučaju jedan od najpoznatijih domaćih pjevača, posebno kad je u pitanju samo folk scena našeg regiona, pa samim tim nije nikakvo čudo što se o njegovoj porodici uvijek priča u medijima. Sve javne ličnosti se kad tad moraju pomiriti s tim da je cijena njihove popularnosti upravo to što moraju odustati od pokušaja da imaju privatni život.

Kako god, kada je u pitanju porodica Ace Lukasa i njegova intima, u posljednje vrijeme su svi primjetili da je 22-ogodišnji sin ovog folkera počeo da privlači veliku pažnju na društvenim mrežama, a izgleda da mu pripadnice ljepšeg spola sve teže i teže uspijevaju da odole. Lazar Vukasanović je inače Acin sin iz prvog braka, a iako se dosad nije trudio da se pretjerano eksponira u javnosti, izgleda da mu to više uopšte ne smeta. MI bismo rado čuli i vaše mišljenje.

Šta vi mislite o ovim slikama koje vam donosimo u našem današnjem članku?

Nakon što pogledate neke Lazarove slike koje vam donosimo u nastavku našeg današnjeg članka, a za koje smo sigurni da će i vas da ostave bez teksta. Pišite nam da li vam se Lazar dopao ili ipak na kraju i niste bili nešto naročito impresionirani time kako on izgleda.

Preporučeno
Loading..