Iako mi mislimo da imamo veoma veliki uvid u privatne živote zvijezda estrade, istina je da i pored hiljada dnevnih vijesti o njima i njihovim životima, postoji ipak toliko mnogo stvari koje ne znamo. Tako vam danas donosimo i jednu vijest o jednoj od najvećih muzičkih zvijezda trenutno, Jeleni Karleuši. Nije novost da Jelena Karleuša drži dosta do toga kakva se pojavljuje u javnosti, pored mnogobrojnih nekima čak i upitnih outfita, očito je da se veoma mnogo brine o tome šta javnost zna i misli o njoj.

Međutim kao i sve druge zvijezde, kada tada se sazna gotovo sve iz njihovih života s obzirom da su pod povećalom 24/7 sati svoga života, pa se tako i Jelena morala odreći svoje privatnosti u vezi ove tajne napokon. Naime naša pjevačica drži na prvom mjestu svoju porodicu i zbog toga je veoma zaštitnički postavljena, zbog toga je i imala par sukoba sa novinarima koji su recimo, gurali svoj nos gdje ne treba, tj. u stvari koje nisu povezane s njenom karijerom, već se tiču samo njenog privatnog života.

Ono što vjerovatno niste znali jeste da Jelena Karleuša ima dva polubrata. Njezini roditelji su rastavljeni, još otkako je ona bila mala, te se njezin otac ponovno oženio. Njen otac je i drugom braku imao djece, dva sina koja kako izgleda su ipak u dobroj vezi sa Jelenom, svojom polusestrom. Pogledajte i sami fotografiju Jelene sa njenom polubraćom i recite nam šta vi mislite.

Uopšteno mišljenje javnosti jeste da ona i svoja polubraća apsolutno ne liče, ali i očito je da ne dijele ni blizu iste karijere.

Preporučeno
Loading..